Om Lillemor

IMG_5293
Lillemor Lindberg – kvinna/mamma/matte med många järn i elden.

Lillemor Lindberg heter jag, har drivit den enskilda firman Ytterstfors Hundcenter sedan hösten 2008 där jag hållit hundägarutbildningar i allt från nybörjarkurser, tävlingslydnad, eftersök, problemhundsrehabilitering  mm. Under hösten 2016 slogs Ytterstfors Hundcenter ihop med min sambos enskilda firma Ytterstfors
Maskincenter och vi bildade ett AB tillsammans som heter
Hund & Entreprenad Ytterstfors AB (HEYAB)

Målsättningen för HEYAB hund är: ”Hund för alla”.

Erfarenheterna av hund och  hundträning sträcker sig tillbaka till början av nittiotalet när jag skaffade min första hund, schäfertiken Bitte. Snart flyttade även rottweilerhanen, Zorro, in i familjen. Med dessa och även kommande hundar har jag tränat och tävlat i allt från lydnad/bruks såsom sök/spår/skydd, till räddning. I hundstallet har även funnits två räddningshundar och godkända eftersökshundar gentemot Polisen. Dessa hundar deltog i ”skarpt läge” och återfann i slutet av nittiotalet två försvunna personer i Skellefteåområdet.

I dagsläget finns två strävhåriga vorsteh och en weimaraner i
hushållet.

Jag har i många år arbetat som räddningshundinstruktör, allmän- och tävlingslydnadsinstruktör och även specialinstruktör för hund-ägare med problemhundar inom Svenska Brukshundklubben.  Jag har gått flertalet specifika utbildningar genom SBK och därigenom nått värdefulla kunskaper om såväl hundar som människor och
ledarskap. Arbete med problemhundar är ett projekt som legat mig varmt om hjärtat under en lång tid.

Att som instruktör få tillhandahålla verktyg till hundägare och
hundar för att skapa ett förtroligt och fungerande samarbete ser jag som en lika meningsfull som självklar uppgift i mitt arbete.

//Lillemor

2 reaktion på “Om Lillemor”

  1. Hej Karina,
   Skicka ett mail till: hundcenter@ytterstfors.com (se stavningen på Ytterstfors) märk mailet med tavla, storlek och kontaktuppgifter till dig så löser vi beställningen?
   Med vänlig hälsning och trevlig helg!
   //Lillemor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hund för alla!