Föreläsningar

Jag finns även tillgänglig för att hålla föreläsningar i ämnet hund.
Intresseanmälan skickas till: lillemor@heyab.se

Har ca 25 års erfarenhet av hund, hundägarutbildning och problemlösningar av alla de slag.

Lillemor Lindberg heter jag, driver Ytterstfors Hundcenter sedan hösten 2008 där jag håller hundägarutbildningar i allt från nybörjarkurser, tävlingslydnad, eftersök, problemhundsrehabilitering  mm.

Målsättningen är: ”Hund för alla”.

Erfarenheterna av hund och  hundträning sträcker sig tillbaka till början av nittiotalet när jag skaffade min första hund, schäfertiken Bitte. Snart flyttade även rottweilerhanen, Zorro, in i familjen. Med dessa och även kommande hundar har jag tränat och tävlat i allt från lydnad/bruks såsom sök/spår/skydd, till räddning. I hundstallet har även funnits två räddningshundar och godkända eftersökshundar gentemot Polisen. Dessa hundar deltog i ”skarpt läge” och återfann i slutet av nittiotalet två försvunna personer i Skellefteåområdet.

I dagsläget finns en strävhårig vorsteh och en weimaraner i
hushållet.

Jag har i många år arbetat som räddningshundinstruktör, allmän- och tävlingslydnadsinstruktör och även specialinstruktör för hund-ägare med problemhundar inom Svenska Brukshundklubben.  Jag har gått flertalet specifika utbildningar genom SBK och därigenom nått värdefulla kunskaper om såväl hundar som människor och
ledarskap. Arbete med problemhundar är ett projekt som legat mig varmt om hjärtat under en lång tid.

Att som instruktör få tillhandahålla verktyg till hundägare och
hundar för att skapa ett förtroligt och fungerande samarbete ser jag som en lika meningsfull som självklar uppgift i mitt arbete.

Kontakta mig genom att skicka ett mail till:
lillemor@heyab.se

Märk mailet Föreläsning samt ange namn, kontaktuppgifter och ämne som ni önskar att jag ska prata om.
Jag återkopplar då med en offert till er.

//Lillemor

Hund för alla!