Utställning

Vad säger ni som håller på med utställning, har ni några bra tips att komma med då det gäller att få till det i ringen?

Har haft hund ända sedan början av 90-talet men kan inte skryta med att vi har deltagit på så värst många utställningar under dessa år 🙂

Största intresset har varit att träna och tävla i bruksgrenar som sök, spår, lydnad och lite skydd. Räddningshundsträning är nog det största intresset jag haft vilket tog många år i anspråk. I och med detta har själva utställandet fått stryka på foten, tiden har helt enkelt inte räckt till eller om jag ska vara helt ärlig så är det nog intresset som saknats… 🙂

Men nu känns det som att tiden är inne för att prova på lite nya saker här i hundlivet. Har med ett litet pirr i magen anmält oss till utställning i Finland till våren. Så nu måste vi börja träna på att stå vackert, helst naturligt vackert utan pet och stret 🙂
Det är ju inte helt enkelt då man aldrig har hållit på med detta så nu behöver jag tips och råd.

TeamDiva´s Lord Of The Light
TeamDiva´s Lord Of The Light

 

 

 

Facebooklinkedin