Nyhet – Webshop

Har du sett vår webshop?
Webshop – Ytterstfors Hundcenter

Jag har intervjuat en hel del kursdeltagare och funderat vad som skulle ha varit bra att veta innan man skaffade hund eller i direkt anslutning till det att man blivit med valp. Det de flesta velat veta i god tid är hur man tränar avslappning med sin hund och hur man gör för att få hunden att vara lugn vid kloklippning/pälsvård/tandvård mm.
I tidigare inlägg har jag skrivit en hel del om stress, visitation och hantering av hund och hur viktigt det är att detta fungerar. Se länk nedan för att komma till ett av tidigare inlägg i ämnet.
Lugnande övningar – visitation

Jag har nu gjort en informationsfilm till er som vill veta mer praktiskt hur jag gör när jag jobbar med mina och andras hundar i denna
övning.  Se länk till Webshopen nedan eller klicka er in direkt i
menyn längst upp på denna sidan.

Webshop Ytterstfors Hundcenter

 

Facebooklinkedin