Tävlingslydnadskurs

I afton träffades tävlingslydnadsgänget för 3:e gången.
Vi jobbade idag med linförighet, fritt följ, inkallning, apportering och platsliggning samt tandvisning. (superduktiga hundar idag!!)

Vi har självklart lite detaljer att finslipa men jag är mycket imponerad av hur duktiga ekipagen redan är!! Läs mer och se även film från kursen genom att klicka på läs mer nedan!I filmen nedan ser ni vad vi gjorde under aftonens pass:

Nu kör vi bara en träff till innan det blir juluppehåll och sedan återupptar vi kursandet efter julhelgerna. Ekipagen kommer att få med sig en hel del moment att träna på under uppehållet och det ska bli superspännande att träffas igen efter helgerna för att se hur långt alla har kommit då.

Läxa till nästa gång är som vanligt individuell men alla ska träna på apporteringen eftersom den var ny för samtliga.
Några ska träna på position vid fot/halter, andra ska träna på stadga i stannaövningarna, avslut vid inkallning samt snabbare sättanden vid halter. Vissa ska in i ”boxen” medan andra kan få busa till det lite och ha kul 🙂

Stort tack till er alla för en fantastiskt rolig kväll!!

//Lillemor med flock

 

Facebooklinkedin