Internationell utställning i Vasa

Helgen har tillbringats i Finland tillsammans med många andra hundägare på den stora och mycket välordnade internationella
utställningen i Vasa.  Showlink Vasa

Efter en bilresa, tillsammans med två av Lords systrar från TeamDiva´s kennel samt deras mattar, på ca 70 mil var vi framme i Jakobstad där vi övernattade och även hälsade på en av Lords systrar som bor i Finland. Innan utställningen på lördag passade vi även på att träffa ytterligare en av Lords systrar som också bor i Finland men som inte ställde ut i helgen.
Det var fantastiskt kul att få träffa så många ur kullen samtidigt, nu är det bara 2 st av valparna som vi än inte haft möjlighet att träffa live efter det att de blivit stora. Hoppas att tillfälle ges till detta framledes 🙂

Gertrud, Wera, Lord & Fina
Gertrud, Wera, Lord & Fina
Elsy, Lord, Wera & Gertrud
Elsy, Lord, Wera & Gertrud

Lördagen var helt vigd åt utställning, vi anlände tidigt till utställningshallen för att kolla in övriga raser och bara njuta av en heldag med hund.

Kl 13:00 var det så dags för weimaraner, lite pirr i magen och så in i ringen för att springa runt och visa upp oss. Det gick helt otroligt bra för oss trots att vi inte tränat så mycket på själva ståendet.
TeamDiva´s Lord of the Light tog hem titlarna, BIM, CK, CACIB, Excellent och i kritiken står det bara fina ord om min underbara kille.
Lords syster, TeamDiva´s Run to the Hills (alias Gertrud) tog hem BIR dagen till ära.

TeamDiva´s Lord of the Light och TeamDiva´s Run to the Hills, BIM och BIR
TeamDiva´s Lord of the Light och TeamDiva´s Run to the Hills, BIM och BIR

Ja, med facit i hand, så måste vi nog anmäla oss till någon ytterligare utställning här framöver. Men matte måste se till att träna lite mer på att ställa ut först. Det ser så otroligt snyggt ut då man tittar på dessa superduktiga juniorhandlers som springer omkring med alla de raser och visar upp dessa på allra bästa sätt. Man kanske rent av måste anlita en personlig utställningstränare 🙂

Nu är detta äventyr historia och framtiden har massor av nya äventyr på  lut, närmast står en helg i Klimpfjäll med jaktträning på schemat och efter det en träningshelg hos Jaana och Peter.
Ser fram emot nya utmaningar!!

//Lillemor med flock

 

Facebooklinkedin